Het Team

Initiatiefnemers Judith en Marcel van Rooijen

Judith en Marcel van Rooijen

Starterscentrale is als eerste opgezet door het echtpaar van Rooijen met als visie dat ieder mens recht heeft op een prettig werkzaam leven.

Marcel en Judith van Rooijen hebben  naast een gezonde commerciёle inslag, een groot sociaal gevoel. In de jaren negentig werd de eerste onderneming opgezet met de naam ITFEWEB en was als een van de eerste, internetaanbieder op de markt. In die tijd reeds vooruitstrevend met inbelverbindingen, hostingactiviteiten en gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van websites. Jaren later is het bedrijf verkocht en in andere handen overgegaan. Nog altijd hebben ze de tak internet hoog in het vaandel staan en ook daarin uw steun en toeverlaat. Kijk eens op de website WebDesignersWorld.

Tegelijkertijd startte Judith haar eigen bedrijf: Judith’ Administratie Service (JAS) welke na een aantal jaren uitgroeide naar Adviescentrale met een grote cliёnten portefeuille. Voor het vrijblijvend adviseren bij zakelijke, maar ook privé problemen alsmede sociale vraagstukken kan men altijd terecht bij de Adviescentrale.

Voor echt ondernemershulp kunt u terecht bij de Starterscentrale, meer dan dertig jaar ondernemerservaring heeft menig mens aan een nieuw werkzaam leven geholpen. Naar zelfstandigheid en of loondienst. Ook voor opleidingen en re-integratie aan te bevelen.  Let op, ga niet in zee met bedrijven zonder accreditering, of ervaring op het gebied van bedrijfsvoering of re-integratie. Te vaak ruimen wij puin voor mensen, die dachten bij een goed bedrijf te zitten. Vaak blijkt dat mensen met geen of weinig ervaring zich uitgeven als bedrijfsadviseur, re-integratiedeskundige of administrateur. Trap hier niet in en kijk verder, of vraag de UWV/ gemeente om advies. Voorkomen is beter dan genezen.

Uw administratie is erg belangrijk. Daarvoor kunt u terecht bij DeAdministratieOplossing.
Administratievraagstukken brengen wij onder bij samenwerkende bedrijven.
Rekent u op:
Meekijken en denken op uw verzoek.
Landelijk en bij uitzondering Internationaal werken.

Wij zijn gevestigd in Flevoland – Lelystad.