Het Team

Initiatiefnemers Judith en Marcel van Rooijen

Judith en Marcel van Rooijen

Starterscentrale is als eerste opgezet door het echtpaar van Rooijen met als visie dat ieder mens recht heeft op een prettig werkzaam leven. Marcel en Judith van Rooijen hebben  naast een gezonde commerciёle inslag, een groot sociaal gevoel. In de jaren negentig werd de eerste onderneming opgezet met de naam ITFEWEB en was als een van de eerste, internetaanbieder op de markt. In die tijd reeds vooruitstrevend met inbelverbindingen, hostingactiviteiten en gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van websites. Jaren later is het bedrijf verkocht en in andere handen overgegaan. Tegelijkertijd startte Judith haar eigen bedrijf: Judith’ Administratie Service (JAS) welke na een aantal jaren uitgroeide naar Adviescentrale met een grote cliёnten portefeuille. Voor het vrijblijvend adviseren bij zakelijke, maar ook privé problemen alsmede sociale vraagstukken kan men altijd terecht bij de Adviescentrale, voor echt ondernemershulp bij Starterscentrale, en voor uw administratie bij DeAdministratieOplossing. Wij werken landelijk en bij uitzondering Internationaal. Wij zijn gevestigd in Flevoland – Lelystad.

 

Albert Nieborg – Samenwerkend Partner

albert-slideAdviesbureau all-in is een klein, dynamisch kantoor onder de bezielende leiding van Albert Nieborg. Naast het voeren van uw administratie, het tijdig doen van belastingaangiften, salarisadministratie en het opstellen van uw jaarrekening bent u bij adviesbureau all-in aan het juiste adres als u meer inzicht wenst in uw administratie. Dit realiseren wij door uw administratie minimaal maandelijks bij te werken, door u toegang te verlenen tot uw eigen administratie via internet en door op regelmatige basis met u de cijfers door te nemen en acties uit te zetten naar de toekomst. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden kunt u van ons een (pro) actieve benadering verwachten. Albert werkt in de regio Overijssel en is gevestigd in Hardenberg. Zijn gebied bestrijkt een afstand van 100 Km rondom zijn vestigingsplaats.

Benno Zanting – Samenwerkend Partner

zanting

Zanting Administratie Als ondernemer staat u elke dag voor de nodige beslissingen. Natuurlijk, het draait daarbij niet alléén om geld. Toch heeft elke medaille zijn financiële keerzijde. Wat u doet, wilt u daarom met beleid doen. Nee, niks dikke rapporten, niks complexe overzichten, niks eindeloze grafieken. U wilt gewoon praten met iemand die uw cijfers begrijpt en die een helder advies geeft. Gevraagd of ongevraagd. Zo kijkt Zanting administratie-adviezen er tegenaan. Noem het administratieve dienstverlening, noem het ondernemerschap – feit is dat onze opdrachtgevers deze aanpak waarderen. Als ondernemer moet u uw handen vrij hebben om te ondernemen. Niet ondanks, maar dankzij uw administratiekantoor. Als volwaardig administratiekantoor kunnen we u in alle praktische en strategische zaken ondersteunen. We zijn administrateur en tegelijkertijd adviseur én.. uw klankbord, fiscalist en financieel coach. We vatten onze taak breed op, zo zitten we in elkaar. Daarbij elke dag geïnspireerd door uw ondernemerschap en ambities. Zanting administratie-adviezen. Op ondernemers berekend.