Onze pakketten

startersHET STARTERSPAKKET
Dit starters abonnement is voor kleine ondernemingen zoals freelancers en starters. De omzet is maximaal 15.000 Euro. De éénmalige inrichting en persoonlijke instructie-kosten bedragen € 100,= exclusief BTW. Voor onze diensten betaalt u € 50 per maand exclusief BTW.

gemiddeldeadministratie

KLEIN ADMINISTRATIE PAKKET
Speciaal voor ZZP-ers en kleine MKB ondernemers. Er wordt aan het urencriterium voldaan, er is sprake van een winstaangifte voor de inkomstenbelasting, weinig kas handelingen en er is geen personeel in dienst. De aangifte IB van de abonnementhouder/ partner is inbegrepen. Maximaal 150 boekstukken. De éénmalige inrichting en face to face instructie-kosten bedragen € 100,= ex. BTW. Dit pakket kost € 75,– per maand exclusief BTW.

gemiddeldeadministratieHET GROTE ADMINISTRATIE  PAKKET
Het zakelijke abonnement, voor bijvoorbeeld een VOF of grotere eenmanszaken. Er zijn behoorlijk veel activiteiten. Ook een MKB-ondernemer, een eenmanszaak met meer dan 175 boekstukken en/ of een winkel met uitgebreide kas handelingen valt onder deze categorie. De eenmalige inrichting en instructie-kosten zijn gratis! Het abonnement voor onze diensten binnen dit pakket bedragen
€ 125,00 per maand exclusief BTW.

aangiftesLOSSE AANGIFTE PAKKET
Voor al uw losse aangiftes, zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons terecht. Echter is de een de andere niet, dus verzoeken wij u vrijblijvend een prijsopgave via ons contactformulier aan te vragen.

 

BESTELLEN DOOR HIER TE KLIKKEN

****************************************
PARTNER DIENSTEN
****************************************

pcrepair

 

PCREPAIR – Een heuse computer helpdesk, maar ook een afdeling verkoop, reparatie en support. PCrepair  helpt u bij het oplossen van uw problemen en heeft vestigingen in nagenoeg iedere provincie.. Dat betekent communiceren met ons face to face bij een van de vestigingen, per telefoon of e-mail, of op afstand via een softwareomgeving. Tijdens het telefoongesprek zien wat u op de computer doet? Ook dat behoord tot de mogelijkheden. Eventueel nemen wij even de besturing over om zaken op te lossen. Tarieven op aanvraag.

 

Web Designers World specialiseert in creatieve oplossingen, over de gehele wereld, inzake Internetgebruik. De enorme affiniteit met de ICT branche, met name inzake internet, marketing en bedrijfsstrategieën, is voor hen core business. Niet voor niets werken zij, inmiddels meer dan 20 jaar, aan vele sites, van bedrijven tot particulieren. Alle online content is geplaatst in servers op één van de beste serverlocaties van Nederland en worden 24/7 bewaakt. Het verzorgen van webdesign en hosting voor veel cliënten, zowel binnen- als buitenlandse, is bij hen in goede handen.

Voor iedere vorm van ICT een oplossing bieden. Design, Websites, CMS systemen als Joomla en WordPress, maar ook voor webshops als Magento, Woocommerce en Virtuamart bent U op het juiste adres.

WebDesignersWorld

 

onlinemetgea.nl

Onze enorme affiniteit met de ICT branche, met name inzake betaalbaar en servicevriendelijk internet, marketing en bedrijfsstrategieën, is onze core business. Door de samenwerking met professionele partners is bij ons bedrijf alles in de ICT branche direct voor u beschikbaar, via onze eigen online met Gea. Persoonlijke benadering, betaalbaar en service met de hoofdletter S zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. OnlinemetGea (Overijssel)is gespecialiseerd in betaalbare webdesign en hosting services voor iedere branche! Meer informatie via ons contactformulier.